+31 (0)6 – 300 82 098

Meer informatie

LUMINELL FLOODLIGHTS

Critical light solutions for demanding use

RLX™ D GEN3 LED FLOODLIGHT

Introductie van het RLX D Gen3-model

De RLX D Gen3 is de volgende generatie in RLX-schijnwerpertechnologie.

Zoals alle Luminell-producten is de nieuwe RLX D Gen3 flikkervrij en gemaakt voor de meest corrosieve offshore-omgevingen. De RLX D Gen3 blijft ijsvrij in de extreme kou en dankzij het slimme ontwerp wordt de elektronica van de schijnwerper automatisch gekoeld, zelfs in de meest intense warme omstandigheden. De RLX D Gen3 is gebouwd om simpelweg de levensduur van uw schip mee te gaan.

Het verminderde fysieke volume van de schijnwerper, samen met een nieuwe slimmere beugeloplossing, maakt het mogelijk om de RLX D Gen3 meer dan 270 graden rond zijn eigen as te draaien. Hierdoor kan hij in elke richting worden gemonteerd. De beugel is, net als alle Luminell-beugels, van roestvrij staal van de hoogste kwaliteit en heeft een bijgewerkte grote verscheidenheid aan gatenpatronen om op de meeste bestaande funderingen te passen. Dit maakt het de perfecte keuze voor eenvoudige installatie bij het vervangen van bestaande verlichting en bij nieuwbouw.

Door RLX D Gen3 te kiezen, krijgt het gebied waarin de schijnwerper verlicht, een aanzienlijk hoger lichtniveau en een veel hoger niveau van lichtkwaliteit, bij het één op één vervangen van hogedruknatrium- of metaalhalogenide-schijnwerpers. Het resultaat is een verminderd energieverbruik tot 80%, de extra voordelen van geen onderhoud, minder lichtvervuiling en een veel veiligere werkomgeving.

De RLX D Gen3 levert een enorme hoeveelheid direct, dimbaar licht, op zowel korte als langere afstanden, met zijn vele bundelopties van 10 graden tot brede bundel en is uitstekend geschikt voor de verlichting van grotere gebieden.

De RLX D Gen3 is ook zo ontworpen dat hij kan worden gebruikt met de LuminellConnection box-gelkit om eventueel binnendringend water door kabels of door onjuiste installatie van kabelwartels te verwijderen.

RLX D Gen3 is de allround perfecte schijnwerper voor grote schepen, zware hijsinstallaties, kranen, hoge masten, of als je gewoon meer licht wilt, want Light Matters.

Deze RLX D Gen3 is ook verkrijgbaar in explosieveilige uitvoeringen.

Combo 300W
Combo 300W

De RLX D Gen3 is de volgende generatie in RLX-schijnwerpertechnologie.

 • Flicker Free
 • Made to handle shocks and vibrations
 • Seawater resistant and “easy clean” design
 • No maintenance
 • Designed and produced in Scandinavia
 • Compact, robust and sealed
 • Excellent EMC characteristics
 • Encapsulated internal electronics
 • No ballast required
 • Available for hazardous areas
 • Corrosion glass C5m

Download hier de folder

Luminell-RLX-Series

Bestellen

Bel naar +31 (0)6 – 300 82 098 of mail  ons info@agroledbv.nl zodat we uw bestelling per direct in orde kunnen maken.