SLIM LED

Het gebruik van LED-lampen in de microgreens en micropropagatiesector is een innovatie die tal van voordelen biedt ten opzichte van conventionele NEON-lampen.
Tests uitgevoerd door C-Led in samenwerking met universitaire onderzoeksinstituten hebben ons in staat gesteld een lamp te ontwikkelen die specifiek is bedoeld voor microvermeerdering, om een ​​hoogwaardige oplossing te bieden voor een grote verscheidenheid aan planten.

De grotere energiebesparing met Slim-lampen maakt een directe reductie van economische verliezen en kortere in- en uitschakeltijden mogelijk.
De grootte en het gewicht van de lampen, tot een minimum beperkt, samen met hun lagere warmteafgifte, stelt ons in staat om de Slim-lampen op een kleinere afstand te houden in de plantenfabriek of andere soortgelijke kweeksystemen, waardoor hun fotosynthetische efficiëntie wordt verbeterd en het verbruik wordt verminderd. .
Het spectrum van licht dat door de C-Led-lampen wordt uitgestraald, is speciaal ontworpen om een ​​harmonieuze ontwikkeling en een betere algehele gezondheid van de plant te garanderen.
Al deze aspecten vergemakkelijken de optimalisatie van milieumanagement en productieopbrengsten.

 

Bekijk ook onze andere producten

Witte water trays met gat voor Deense karren

Witte water trays met gat voor Deense karren

Watertray wit met gat Watertray wit met gat 2 mm zware kwaliteit tbv AGRO LED Witte water trays met gat voor Deense karren in de luxere uitvoering met een dikte van 2 mm, maximale reflectie.Bekijk ook onze andere producten Wilt u meer informatie over dit product? Neem...

Lees meer
Losse armatuur met LED verlichting

Losse armatuur met LED verlichting

Losse armatuur met LED verlichting Armatuur tbv 1 AGRO LED TUBES 150 cm IP65 Dit systeem biedt het ultieme spectrum, omdat er gebruik wordt gemaakt van glazen LED buizen. Vanwege de vele voordelen wordt LED verlichting steeds vaker toegepast in plantengroeikamers,...

Lees meer
Losse armatuur met LED verlichting

Losse armatuur met LED verlichting

Losse armatuur met LED verlichting Armatuur tbv 2 AGRO LED TUBES 150 cm IP65 Dit systeem biedt het ultieme spectrum, omdat er gebruik wordt gemaakt van glazen LED buizen. Vanwege de vele voordelen wordt LED verlichting steeds vaker toegepast in plantengroeikamers,...

Lees meer

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem dan contact met ons op door te bellen met +31 (0)6 – 300 82 098 of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.