+31 (0)6 – 300 82 098

Meer informatie

Industriële led verlichting

TIGUA LED floodlights

Iedere productieomgeving, magazijn en kantoorpand heeft zijn eigen specifieke lichtbehoefte als het gaat om industriële ledverlichting.
Standaard verlichting is dan ook niet afdoende. Met onze nieuwste gecertificeerde led producten: bieden wij de beste, op maat gemaakte lichtoplossing voor iedere specifieke toepassing.

Hygiënische en veilige verlichting – HACCP

Van het slachten van dieren voor de vleesconsumptie tot het mengen van poeders en/of het verwerken van kant-en-klaarmaaltijden: in de voedselindustrie gelden zeer strenge eisen als het gaat om hygiëne en veiligheid. Eisen waar AGRO Industry LED-armaturen optimaal op inspeelt. Onze armaturen zijn niet alleen uitstekend bestand tegen extreme omgevingsfactoren, zoals zeer hoge of lage temperaturen (-40°C tot +70°C), luchtvochtigheid, schommelende temperatuurzones of moeilijk bereikbare plaatsen, maar kunnen ook trillingen door machines zonder problemen opvangen. Hoge IK waardes, IP66/IP67,en zijn eenvoudig te reinigen. Onze armaturen voldoen aan de strenge HACCP-richtlijnen en eisen van de International Food Standard (IFS),

Verlichtingsoplossingen voor koel- en vrieshuizen

Koel- en vrieshuizen kampen vaak met grote uitdagingen als het om de verlichting gaat. Extreme omstandigheden, waaronder zeer hoge of lage temperaturen (-40°C tot +70°C), luchtvochtigheid, stof of vervuiling, maar ook schommelende temperatuurzones

Terreinen; Veilig laden en lossen, ook in de nachtelijke uren

Koel- en vrieshuizen, expeditie centra, overslagbedrijven en producerende bedrijven hebben vaak te maken met veel en zwaar verkeer. Vrachtwagens komen dagelijks goederen laden en lossen, ook in de avond- en nachtelijke uren. Juiste terreinverlichting is dan onmisbaar, om ongelukken te voorkomen. Onze specialisten helpen u graag, met een lichtplan op uw maat.

Stallen

Licht heeft een grote invloed op het welzijn van dieren. De toepassing van goede verlichting verhoogd de gezondheid, vruchtbaarheid en productiviteit van het vee. Van verlichting in de agrarische sector wordt veel gevraagd. Zo moet verlichting voor kippenstallen flikkervrij zijn omdat kippen hier overgevoelig voor zijn. Daarnaast is de helderheid en kleur van groot belang. Verlichtingsarmaturen in stallen hebben vaak veel branduren en kunnen blootgesteld worden aan stof, vocht en ammoniak dampen.

AGRO LED INDUSTRY biedt een groot assortiment armaturen die geschikt zijn voor toepassing in de gehele agrarische sector. Van stallen tot tuinbouw. Wij adviseren u graag wat voor u het beste product is. Ook kunt u aanspraak maken op de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Industriële led verlichting
Industriële led verlichting

Bestellen

Bel naar +31 (0)6 – 300 82 098 of mail  ons info@agroledbv.nl zodat we uw bestelling per direct in orde kunnen maken.